Προφίλ

Η Grafo Artisti ειδικεύεται εδώ και 15 χρόνια σε εφαρμογές σμάλτου έχοντας καταλάβει σήμερα ένα μεγάλο μερίδιο ελληνικής αγοράς, καθώς και του εξωτερικού.

Δεδομένου ότι η ίδια η εταιρεία παράγει σημαίνει ότι μπορεί και πουλάει σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές με υψηλών προδιαγραφών ποιότητα που παραμένει σταθερή καθόλη τη διάρκεια των ετών.

Σήμερα η Grafo Artisti παραμένει στην ελληνική αγορά από τις λίγες που μπορεί να εκτυπώσει και να δημιουργήσει αυτοκόλλητα σμάλτου με απόλυτη ακρίβεια χρωμάτων σε ασημί ή χρυσό και γενικά μεταλλικά χρώματα ως φόντο με τα πιο σύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Οι πελάτες μας είναι μεγάλες εταιρείες στο βιομηχανικό και κατασκευαστικό τομέα, οι οποίες μας εμπιστεύονται για τη σήμανση των προϊόντων τους.

Στο διαφημιστικό τομέα οι περισσότερες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας διαφημιστικών ειδών συνεργάζονται με τη Grafo Artisti για την ολοκλήρωση του τελικού προϊόντος με την ποιότητα υψηλών προδιαγραφών που τους παρέχουμε.

Η πληθώρα και σταθερότητα των πελατών μας αποδεικνύει τη δυνατότητά μας να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ζήτηση τόσο εκτυπωτική και ποιοτική όσο και οικονομική.